Skab effektfulde projekter

Skab effektfulde projekter

Brug dialog til at øge effekten af jeres projekt

Få sparring på den dialogiske del af jeres projekt hos PerformDesign. Lad os sammen udvikle ideer og give jer greb til, hvordan bevidst brug af dialog kan gøre en forskel for projektets succes.

Vi tilbyder

Personlige strategisessioner

  • Dialogiske, personlige strategisessioner for enkeltpersoner, såvel ledere som ansatte m.fl. Her bliver du inspireret og får flere redskaber til, hvordan du/I kan gribe et projekt mere dialogisk an.

Workshop

  • Workshop: Projektdeltagerne kan øge deres medfødte dialogiske evner ved fokus på kunsten at lytte og kunne stille centrale spørgsmål i forhold til udfordringerne i netop jeres projekt.

Pop-up-møderum

  • Vi specialdesigner et rum til jer ud fra et specifikt tema eller en særlig udfordring, som I har brug for at få vendt i forbindelse med jeres projekt.

Længerevarende forløb

  • Længerevarende kollektive forløb: Sammen med jer vil vi over en tid ud fra helheden af jeres projekts midler og mål give jer ny inspiration og forskellige greb til gennem dialog at gøre jeres projekt langt mere effektfuldt, legende og sjovt. Vi er med fra start til slut og hjælper til, når I støder på nye udfordringer.

Kontakt os for at høre mere

Tag en uforpligtende brainstorming med os om jeres projekt

27 14 55 03