Camilla Duus står bag PerformDesign

Camillas baggrund er en særlig blanding af vild, utæmmet kreativitet og akademisk analyse. Hun har læst samfundsfag, antropologi, teatervidenskab og performance design på universitetet og er uddannet cand.comm. Camilla har mange års bred erfaring med at:

designe dialogen i såvel sociale som kulturelle og kommunikative samfundsprojekter, herunder dialogisk implementering af politikker i det offentlige, særligt sundheds- og integrationsprojekter.

iscenesætte dialogisk interaktion også med publikum i teater, dans og performative installationer.

skrive manuskripter og skildre menneskelig dialog.

Fælles for alle de projekter, Camilla har iværksat, har derfor været, hvordan dialog opstår mellem os mennesker og skaber mere optimale løsninger. Hun er drevet af at undersøge og eksperimentere med, hvordan dialog på møder mellem mennesker kan optimeres.

Camilla Duus

For tiden er Camilla specielt optaget af møder i arbejdsdagen. Hun har netop designet et helt nyt mødekoncept – så innovativt, at du muligvis ikke selv har turdet skabe dine daglige møder sådan før.

Gennem et års feltstudie er arbejdsdagens mange møder blevet nærstuderet, og de nyeste og p.t. mest centrale organisations- og ledelsesteorier er blevet gennemlæst. Ud fra dette arbejde har hun designet et mødekoncept, der kan vende ethvert møde på hovedet til noget langt mere effektivt, levende og energiskabende.

PerformDesigns team

PerformDesigns team

PerformDesign står altid klar med et interessant team

I første omgang varetages jeres opgave af Camilla. Kræver en opgave input fra flere faglige sider for at opnå den bedste løsning, har vi et bredt netværk til at skabe det helt optimale team til jer.

PerformDesigns netværk består af alt lige fra it-, medie- og kommunikationsfolk, fagligt stærke profiler inden for samfundsvidenskab og humaniora, til diverse kunstnere, kreative håndværkere, arkitekter og designere.

Ingen opgave er derfor for stor – vi er altid klar til at skabe mere og bedre dialog

Kontakt os for at høre mere

Start med en uforpligtende brainstorm for at skabe en kreativ dialogisk løsning til jer.

27 14 55 03